Pages

24 mars 2015

Drömboxen no. 1

Oh my.. Nu har jag hittat en box som jag skulle vilja besöka. Känslan när jag ser bilder därifrån är personlighet, mysfaktor, lagom stor och sist men inte minst en liten mathörna.

Jag pratar om BRICK i Hollywood, LA, USA. Kolla själva!
 En perfekt liten hörna för att spisa god frukost, kaffe, brunch, lunch eller goda shakes. Ljuset som kommer in genom fönstren. Anslutning till utomhus betyder att du skulle kunna å ut och träna eller äta. Tänk dig att komma tidigt och träna, ta en dusch och sen sätta sig och äta en hälsosam frukost innan jobbet. Eller varför inte köra ett lunchpass, beställa en matlåda, duscha och sen dra iväg till nästa jobb med en god matlåda med sig eller du kanske har suttit på ett sånt här ställe och ätit innan du drar iväg på ny uppdrag. Du kanske väljer att träna efter jobbet. Du är lite trött i skallen när du kommer och väljer en postworkout-rätt eller shake/drink innan passet för optimal prestation OCH du vet att denna inte innehåller konstiga tillsatser eller konstgjorda ämnen. Efter passet så fyller du på med ytterligare bra näring som gör att dina muskler får en bra återhämtning och du inte förlorar muskelmassa, kondition eller annat gott som träningen gjort för dig. Ta en dusch och gå hem och få en god sömn inför nästa dag. Ta med hela familjen hit, den som inte tränar får gärna hänga här, det står inte på för att alla är med på något sätt ska du se.

Här kan det finns det glutenfria, nyttiga och söta kanelbullar på lördagar. Egentillverkad nutella och fruktsallad med mera..

Här kan man utöva alla olika former och grader av träning. Här kan man hålla en tävling i lagom storlek.
Detta är en box i min smak absolut!!!!
BRICK

Kram Malin

0 kommentarer:

Skicka en kommentar